Anmeldelse: "Den hidtil bedste bog i Off-campus-serien"

2016 Anmeldelse anmeldelser Bestseller bloggere e-bog Elle Kennedy Gæsteanmeldelse Gæsteanmelder kærlighed lydbog lydbøger Læseprøve New Adult Off Campus Romance serier Smagsprøve

Gæsteanmeldelse: Winnie Jæger har kigget nærmere på bog nr. 3 i Elle Kennedys Off-campus-serie - og hun er ret begejstret

Dømt ude af Elle Kennedy

Pyha, det er hot hot hot at være i nærheden af Dean Di Laurentis, og han er også et af de største book-crush, jeg har oplevet. Dean er lækker, sexet, pænt poleret og helt klart en mand med et kæmpe sex-drive. Og så har han et hjerte af guld.

Denne bog er til dato Elle Kennedys bedste bog i Off-campus-serien, den er tilpas fyldt med sex, humor og kærlighed. Der er nogen helt fantastiske sjove kommentarer og dialoger, der gør at jeg som læser har grint højt, ofte. Den er et must read i den erotiske genre. Kan kun sige: Kom igang.



Allie har netop slået op med sin kæreste Sean gennem 3 år, og for at undgå ham går hun i skjul, på det måske værste sted hun kunne; lige i armene på Dean. Efter deres hede nat, vil Allie ikke have noget med Dean at gøre, men Dean kan ikke glemme Allie, hans nysgerrighed er vagt. Kan de klare sig gennem Deans rygte, og har Allie helt sluppet Sean. Er det kærlighed eller kun en kort hed affære?

Anmeldt af Winnie Jæger

______________

Få en smagsprøveDømt ude af Elle Kennedy lige her.
Læs mere om Dømt ude her.





Ældre indlæg Nyere indlæg


 • Perry Taft on

  Hi,

  I found your internet blog in google and it looks amazing. I have a small website about sport, which is my love. Whould you like to exchange the links?

  I would love the opportunity to have my link placed on your site, and in return I am able to place your hyperlink in one of my personal web pages with good backlink profile. It has backlinks from such big internet sites as reddit, nytimes, theguardian, wikipedia, huffingtonpost, change etc. Please check the screenshot:

  https://imgur.com/ml85gfN

  What will you say? If that’s something you are not interested in, sorry about disturbing you.

  Have a nice day.

 • Wade on

  green tea weight loss
  weight loss products
  diet pill
  appetite suppressants that work
  best weight loss supplement

 • Antonio on

  natural weight loss supplements
  appetite suppressant
  top weight loss supplements
  best prescription weight loss medication
  green tea weight loss

 • Pharmg968 on

  Hello!

 • Pharme648 on

  Hello! cialis online pharmacy http://www.cia9online.com/#4.html



Skriv en kommentar