Se alle anmeldelser af Aftalt spil (Off-campus 1) af Elle Kennedy

Anmeldelse anmeldelser Bestseller bloggere Elle Kennedy erotik Flamingo kærlighed New Adult Off Campus Romance serier

De danske læsere har taget helt fantastisk godt imod Off-campus-serien af Elle Kennedy. Over de næste par indlæg her på bloggen bringer vi en oversigt over alle anmeldelserne af Elle Kennedys Off-campus-serie. Sig endelig til og kommenter nedenfor, hvis der er anmeldelser vi ikke har spottet.

Anmeldelser af Aftalt spil
Bookeater.dk: "Jeg kan helt klart anbefale bogen, hvis du elsker karakterer med personlighed og humor - og hotte sexscener." (9/10)

Boghunden.dk: "Jeg er nødt til at nævne den allerførste kysse scene i bogen. Hold nu op, den var simpelthen så godt skrevet! Virkelig, virkelig fantastisk. (4/5)

Boginspiration.dk: "Var du vild med Anna Todds “After”-serie eller Stephanie Perkins “Anna og det franske kys”? Så vil du elske “Aftalt spil”! (6/6)

Litteratursiden.dk: ""Aftalt spil" er en rigtig sød og underholdende roman, man ikke kan lægge fra sig." (5/5)

Deungesord.dk: "WOW! ’Aftalt spil’ tog mig med storm og jeg måtte virkelig tvinge mig selv til at lægge den fra mig, så jeg kunne få noget søvn da klokken nærmede sig tidligt morgen." (6/6)

Boghjørnet: "på alle måder en anbefalelsesværdig bog." (5 hjerter)

Wondrous Bibliophile: "Jeg elskede kemien mellem Hannah og Garrett - ikke kun sexdelen (der ellers også var ret hedt!), men faktisk allermest deres venskab og det forhold de nærmest ved et uheld udvikler mellem dem. Det var virkelig en underholdende fornøjelse, at følge de to i et par uger og de er uden tvivl et af mine yndlingspar i alle de NA bøger, jeg har læst! (5 hjerter)

Andrups Bookshelf: "Sådan en bog, hvor du bare sluger den, nyder den og sidder med et smil på læben, når du er færdig med den." (4 stjerner)

Dear Lovely Readers: "en vidunderlig fluffy kærlighedshistorie, som fans af Anna Todd og Jamie McGuire vil elske. Det er en af de bedste New Adult bøger, som jeg har læst til dato. Jeg kan ikke vente med at se, hvad de andre bøger i serien bringer. En ting er i hvert fald sikkert Elle Kennedy er nu på min liste over yndlingsforfattere." (5/5)

Krummes krummelurer: "en af de bøger – igen – som man ikke kan lægge fra sig, men vil læse hele tiden, men samtidig har lyst til at spare på, fordi den er så skøn at læse." (5/5)Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar