GRATIS: Læs første del af London Road af Samantha Young

2016 Bestseller E.L. James Edinburgh erotik Familieliv gratis kærlighed London Road Romance Romantik Samantha Young serier Smagsprøve

London Road er anden bog i Samantha Youngs internationale bestsellerserie, DUBLIN STREET. Serien er solgt til hele 29 lande og Samantha Young er blevet kaldt Skotlands svar på E.L. James.

I denne romantiske, flirtende og sexede kærlighedshistorie kommer du til at høre meget mere om Johanna Walker, som kun optrådte i en lille del af Dublin Street:

Johanna Walker har altid passet på sin lillebror, Cole. Faderen er forsvundet og moderen har store problemer, og Johanna gør alt for at skjule, hvordan det står til med familien. Selv de mænd, hun er sammen med, er valgt for at sikre Coles fremtid. Men så møder hun Cameron MacCabe. Han er anderledes end alle de andre mænd, hun har mødt – og det slår gnister mellem dem. Alligevel er Jo bange for at vise, hvem hun i virkeligheden er, og tør ikke lukke ham ind. Men da Cam flytter ind i lejligheden under hende og hendes familie, kan Jo ikke længere fornægte den stærke tiltrækning, hun føler. 

London Road udkommer fredag d. 22. april - og du kan få en gratis smagsprøve på første del af bogen lige her:
Læs gratis uddrag af London Road af Samantha Young

Bestil London Road lige her:
Samantha Young: London Road (e-bog)Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar