Sommerlæsning 2016 - de fem bedste bøger til ferien

2016 Amanda Prowse bøger der forfører Dublin Street E.L. James Elle Kennedy En mors historie erotik Familieliv Ferie Feriebøger Ferielæsning Flamingo gratis Kommende bøger kærlighed Kærlighedshistorier London Road M. Leighton Mørke hemmeligheder New Adult Off Campus Pretty Publishers Weekly Romance Romantik Samantha Young serier Simona Ahrnstedt Smagsprøve Sommerbøger Sommerferie Sommerlæsning Stockholm Summer read Sverige

Selvom temperaturerne her i forårsmånederne endnu ikke har nået tocifrede varmegrader mange gange, så er den nu nok ved at være god nok: Foråret er så småt ved at bide sig fast, solen varmer og luner på den dejlige måde. 

I den anledning drømmer vi os frem til sommerens sol og giver dig i denne guide vores bedste anbefalinger til de hedeste, mest underholdende, romantiske, sjove, rørende, dramatiske og tudeturs-agtige bøger, som du skal læse på ferien, på rejsen, i haven eller på altanen hen over sommeren 2016. 

Vores liste over de fem bedste bøger til din sommerlæsning og ferielæsning kommer her:

 

1. Simona Ahrnstedt: ArvingenArvingen er første bog i en stor kærligheds-trilogi fra Sveriges romance-dronning, Simona Ahrnstedt. Det er en af de bøger, hvor man blot skal læne sig tilbage og lade sig forføre af den lækre historie, den fantastiske Stockholmske nattestemning og den skønne og ret dramatiske kærlighedsintrige, der udspiller sig i bogen. Romanen har storsolgt i Sverige og er solgt til udgivelse i 17 lande.

Det amerikanske tidsskrift Publisher's Weekly har også Arvingen på listen over de bedste "summer reads" i 2016. Og vi er selvsagt helt enige med dem. 

Om bogen:

 • Udkommer 6. juni 2016 som e-bog og lydbog
  Udkommer 13. juni som paperback.
  Køb den her.
 • Første sætning: "David Hammar kiggede ud af helikopterens hvælvede rude. De var oppe på tusind fod, og man kunne se milevidt ud over landskabet."

Få en gratis smagsprøve på Arvingen af Simona Ahrnstedt lige her.

 

2. Amanda Prowse: En mors historie

"Jeg ville ikke have følt mig så alene og bange, hvis jeg havde vidst, at jeg var én blandt mange tusind, i stedet for kun én. Det mest skræmmende har altid været måden, det sneg sig ind på mig og kastede sin mørke kappe over hovedet på mig, så jeg ikke kunne se, hvad der skete."

Sådan lyder de første sætninger af En mors historie af Amanda Prowse. Og de lidt dystre toner sætter scenen for en historie der, for det første, ikke er til at lægge fra sig, når du først er begyndt, og, for det andet, er kraftfuld, emotionel og rørende. Det her er en af de bøger, hvor du både kommer til at grine og græde i løbet af fortællingen. Hvad kan man egentlig forlange mere af ens sommerlæsning?

Om bogen:

 • Udkommer 9. maj 2016 som e-bog og lydbog.
  Udkommer 11. august som paperback.
  Køb den her

Få en gratis smagsprøve på En mors historie af Amanda Prowse her.

 

3. Elle Kennedy: Dømt ude

Dømt ude er tredje bog i Elle Kennedys bestsellerserie, "Off-campus". Alle bøgerne kan læses hver for sig, selvom der er karakterer der går igen på kryds og tværs. Vær klar til at få rørt lattermusklerne og får rødmen frem i kinderne på én gang, for Elle Kennedy mestrer både det humoristiske og den hede kærlighed. Elle Kennedy leverer - igen - fuldstændig sikker underholdning på højt niveau i denne kærlighedshistorie.

Om bogen.

 • Er udkommet (paperback, e-bog, lydbog).
  Køb den her.
 • Første sætning: "Kan vi snakke? Plz?? WTF, Allie. Efter alt det, vi har været igennem sammen, fortjener jeg mere end det her."
Få en gratisk smagsprøve på Dømt ude af Elle Kennedy her

 


4. Samantha Young: London Road

 

London Road er anden bog i Samantha Youngs Dublin Street-serie. Serien har taget verden med storm og er blevet et internationalt hit. Det er ikke underligt at Samantha Youngs navn ofte nævnes i sætninger sammen med E.L. James. Young kan virkelig skrive scener der slår gnister mellem historiernes personer. Det er ikke underligt at mange, efter udgivelsen af Dublin Street, udnævnte bogens Braden Carmichael som "bedste bog-kæreste". Dublin Street og London Road leverer flirtende og sexet kærlighedsunderholdning af høj karat. 

Om bogen:

 • Er udkommet (e-bog, lydbog).
  Udkommer som paperback 2. juni 2016.
  Køb den her.
 • Første sætning: "Jeg betragtede maleriet og spekulerede på, hvad pokker det skulle forestille."
Få en gratis smagsprøve på London Road af Samantha Young her.

 

5. M. Leighton: Mørke hemmeligheder - Pretty 3

Mørke hemmeligheder - Pretty 3

Mørke hemmeligheder er tredje bog i M. Leightons Pretty-serie, som udover Mørke hemmeligheder består af Hvide løgne og Store drømme. Bøgerne er selvstændige historier, men holdes sammen af fælles tematik der kredser om hemmeligheder, løgne, jalousi, sex og kærlighed.

I dette bind zoomer vi ind på politibetjenten Sig Locke. Han er en mand, der tror på rigtigt og forkert og ikke så meget indimellem. Men så møder han Tommi, som fuldstændig slår hun benene væk under ham. Hvad han ikke ved er, at hun bærer på en hemmelighed så dyb, at selv ikke Sig kan afsløre den.

Men Sig har heller ikke været helt ærlig. Kan kærligheden vokse i et spind af løgne? Eller vil sandheden ødelægge dem begge?

Om bogen: 

 • Udkommer 20. juni 2016 som e-bog og lydbog.
  Udkommer 15. juli 2016 som paperback
  Køb den her.


Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar