Verdenskendt og storsælgende romance-forfatter kommer til Flamingo

2016 Bestseller Dan Brown E.L. James J.D. Robb J.K. Rowling Kommende bøger kærlighed Kærlighedshistorier New York Times Bestseller Nora Roberts Romance Romantik serier

Hvor mange nulevende forfatterfænomener er det lige, der er i verden? Dan Brown? Tjek. J.K. Rowling? Tjek. E.L. James? Tjek. Er der så flere? 

Her kommer en: Nora Roberts. 

Det er ingen overdrivelse at sige, at Nora Roberts er et fænomen uden lige. Der er ikke mange forfattere i verden, der har udgivet og solgt lige så mange bøger som den amerikanske forfatter fra Maryland. Hun er, kort sagt, en af de bedst-sælgende forfattere i verden.

Der er dog en anden romance-forfatter, der oplever nogenlunde samme astronomiske salgstal som Roberts: J.D. Robb. Og hvem er J.D. Robb? Så sandelig om ikke også Nora Roberts gemmer sig bag dette pseudonym, som hun har brugt sideløbende med "Nora Roberts"-navnet siden 1990'erne.

Nora Roberts har igen og igen sat rammerne for, hvordan en kærlighedshistorie skal skrues sammen, og selvom hun har udgivet bøger i forskellige genrer og under forskellige navne, så er det som regel altid den store kærlighed, der har hovedrollen i hendes historier. Vi vil gå så langt som at påstå, at uden Nora Roberts ville romance-romanen og kærlighedshistorien slet ikke have den status og den medvind, genren i disse år oplever. 

Det tager Roberts omkring 45 dage at skrive en bog - og når sidste punktum er sat, ja, så starter hun på en ny. Sådan har hun altid gjort. Nora Roberts kan skrive gribende historier som ingen anden - og hun kan skrive det i et tempo, der kan give selv den hurtigst skrivende forfatter åndenød. Nora Roberts har skrevet - og hold nu fast - mere end 200 bøger. Og af de 200 bøger er hele 195 af dem blevet New York Times bestsellerromaner.

Fuldt fortjent har det anerkendte amerikanske tidsskrift The New Yorker da også udråbt Nora Roberts til "America's favorite novelist": Amerikanernes favorit-forfatter.   

Derfor er vi også stolte af, at Nora Roberts nu kommer til Flamingo, og vi begynder at udgive de første bøger af forfatteren i løbet af efteråret 2016. Du kan se alle titlerne af Nora Roberts her.

 

Fakta om Nora Roberts

Nora Roberts har:

  • skrevet mere end 200 bøger
  • 195 af de bøger er New York Times bestsellers
  • Siden 1991 har Nora Roberts bøger tilbragt 1.045 uger på New York Times bestsellerliste.
  • Bøgerne har befundet sig på førstepladsen på selv samme bestsellerliste i 200 uger - det er næsten 4 år. 
  • Der er trykt mere end 400 mio. bøger af Nora Roberts på verdensplan.
  • Der bliver i gennemsnit solgt 27 bøger af Nora Roberts hvert minut.
  • Læs flere fakta om Nora Roberts her

 Ældre indlæg Nyere indlæg


  • Nana Carstensen on

    Det lyder som et bekendtskab jeg skal gøre mig?


Skriv en kommentar