Den smukkeste forside til den smukkeste historie

2016 Drømme Familieliv Hemmeligheder kærlighed Løgne Smukke bøger Søskende Tracy Buchanan

Da det færdige omslag til Min søsters hemmelighed tikkede ind i mailboksen drog vi alle på redaktionen et lettet suk. For sjældent har vi set en forside matche bogens historie så godt. I sin enkelthed aner vi på forsiden store dramaer omkring den rygvendte kvinde, der skuer ud over det brusende hav. Her er store følelser på spil: Hemmeligheder, længsel og intriger.

Min søsters hemmelighed

Og præcis sådan er det også i Tracy Buchanans roman, der udkommer på FLAMINGO i oktober 2016: 

Hvad nu hvis alt det, du har baseret dit liv på, viser sig at være en løgn?

Willows minder om sine forældre er fulde af sommer, sol, kærlighed og latter. Men en dag modtager Willow en mystisk invitation til en fotoudstilling, som afslører en hemmelighed, der har været dybt begravet, siden hendes forældres tragiske uheld mange år tidligere.

Willow er tvunget til at sætte spørgsmålstegn ved alt det, hun troede, hun vidste om Charity, sin afdøde mor og Hope, den moster som hun har boet hos, siden hun var barn.

Hvilken relation havde den enigmatiske fotograf til Willows forældre? Eftersom Hope ikke ønsker at fortælle hende, hvad hun ved, sætter Willow sig for selv at finde svaret. Men hvem kan hun i virkeligheden stole på, når ingen har fortalt sandheden meget længe?

MIN SØSTERS HEMMELIGHED er en medrivende roman om hemmeligheder i familien og deres livslange konsekvenser.

Tracy Buchanan arbejder som rejseskribent, journalist og producer for blandt andet BBC. Hendes debutroman THE ATLAS OF US udkom i 2014.

Tracy Buchanan
Photo credit: Nic Robertson-Smith

 

SAGT OM MIN SØSTERS HEMMELIGHED:

En tempofyldt læseoplevelse om tre søstres stærke bånd … En perfekt bog til ferien!
– Daily Mail

En dragende og følelsesladet roman der fangede mig fra første side – en medrivende og uforglemmelig fortælling fuld af intriger og hemmeligheder. - Alexandra Brown

 

MIN SØSTERS HEMMELIGHED udkommer på FLAMINGO i oktober 2016.


Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar