5 tegn på at du er bogelsker

lister læsesjov

Der er mange måder at elske bøger på. Nogle læser e-bøger, mens andre foretrækker papirbøger, og nogle bruger bogmærker, mens andre laver æselører. Uanset hvordan vi viser vores kærlighed, har vi det til fælles, at vi er Bogelskere med stort B. Med den titel kommer en række små, afslørende vaner, som de fleste af os nok kan nikke genkendende til. Vi har samlet en liste med fem ting, der afslører en bogelsker.

1. Du ser bogmærker overalt.

Hvis du ikke er typen, der lystigt laver æselører, så er der en ret god chance for, at du ind i mellem befinder dig i en situation, hvor du ikke lige har et bogmærke ved hånden. Den slags er der heldigvis råd for. Gamle kvitteringer, tøjmærker, dit NemID, togbilletterkaramelpapir - you name it!

2. Du elsker duften af bøger.

Og ikke bare de gamle af slagsen. Duften af ny bog er lidt ligesom duften af ny bil i din verden.

3. Du har pjækket for at læse en bog færdig.

Skole, arbejde, din grandkusines bryllup … intet er lige så vigtigt som at finde ud af, om de får hinanden til sidst. De bedste bøger er dem, der nægter at give slip, og du har mindst én gang faket en lille influenza for at kunne blive i sengen med din nye yndlingsroman.

4. Din to be read-liste er uendelig.

Der er SÅ mange bøger, du gerne vil læse, og listen bliver længere og længere hele tiden. Ikke mindst fordi du også gerne vil nyde en god genlæsning af dine yndlingsbøger. Suk!

5. Alt på din ønskeseddel kan købes hos boghandleren.

Nogen (okay, alle du er på julegave med) synes måske, det er lidt kedeligt at få stukket en lang liste med bøger i hånden, hver gang de spørger, hvad du ønsker dig. Men hvad kan du sige? Din TBR-bunke opdaterer jo ikke sig selv.Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar