Mød Elle Kennedy

Elle Kennedy kærlighed Off Campus Romance

Elle Kennedy er forfatter til OFF CAMPUS-serien. Vi har mødt Elle Kennedy til en lille Q&A:

  • - Fortæl os lidt om dig selv

Jeg er fra Toronto og går i hi om vinteren. Når vejret er godt, er jeg udenfor, i haven eller ude og vandre med min hund. Jeg har skrevet så længe, jeg kan huske og har skrevet mere end 40 bøger, siden den første blev udgivet på Harlequin Blaze. Åh, og så er jeg vild med fodbold. 

 

  • - Fortæl os lidt om dine bøger 

Jeg skriver romantic suspense, erotic contemporary romance og new adult romance. Det kan somme tider være en udfordring, at skrive forskellige genrer men jeg elsker, at kunne veksle mellem de forskellige typer af romance. Mine bøger spænder vidt: fra action-packed til frække og deciderede dirty. 

 

  • - Hvornår begyndte du at skrive?

Jeg begyndte at skrive i det øjeblik, jeg kunne holde på en blyant! Jeg har altid haft masser af historier i hovedet, da jeg var lille og jeg indgik kontrakt på min første bog i 2007.  

 

  • - Hvor skriver du henne? 

Udenfor på min terrasse, hvis vejret tillader det. Ellers indenfor i en god stol med benene oppe og min bærbare på skødet.

 

  • - Er du på sociale medier?

Jep! Jeg er på Facebook (www.facebook.com/authorellekennedy) og Twitter (@ellekennedy).  Jeg elsker at være i kontakt med mine læsere via sociale medier.

 

  • - Hvilket råd vil du give til dit 18-årige jeg?

Gør præcis, det du gør, 18-årige Elle! Arbejd hårdt, følg dine drømme og så skal du nok klare dig. 

 

  • - Kan du huske den mest pinlige date, du har været på?

Jeg var engang på en date med en fyr, der tig mig med til en baseball kamp (Jeg hader baseball!! Det er den mest kedelige sport!). Kampen blev ved og ved og efter de første to timer, var vi løbet tør for ting at tale om. Så sad vi der - i pinlig tavshed - gennem ni innings. Da kampen var færdig, kunne vi ikke komme hurtigt nok ud og væk. 

 

  • - Hvad ville du tage med på en øde ø?

Masser af bøger! Og en mobiltelefon, så jeg kunne ringe efter hjælp, når jeg var løbet tør for læsestof  

 

  • - Har du en yndlings romantisk film? 

The Notebook. Den film får mig til at tude som en baby hver evig eneste gang. 

 

  • - Tror du på kærlighed ved første blik? 

Jeg tror på tiltrækning ved første blik, men jeg tror, at kærlighed er noget, der udvikler sig over tid. Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar