Amanda Prowse - bestsellerforfatter i øjenhøjde med læseren

2016 Amanda Prowse Amazon Bestseller Drømme En mors historie En perfekt datter Familieliv Flamingo Kommende bøger kærlighed Læseprøve Poppy Day Video

Med En perfekt datter introducerer Flamingo den engelske forfatter, Amanda Prowse i Danmark. Senere på året udgiver vi romanen En mors historie.

Her er en lille introduktion til Prowse og det univers hun åbner op for læserne.

Alle Amanda Prowses bøger indeholder universelle emner – alle med familie og relationer som omdrejningspunkt -  nogle er meget dramatiske og beskriver sygdom og vold. Andre koncentrerer sig om mere almindelige udfordringer; familieliv, forventninger til dette, bristede drømme og mor-datter-forhold. Amanda Prowse skriver varmt og let tilgængeligt og i øjenhøjde med læserne og lige præcis det, har gjort at hun har fået en kæmpe læserskare.

Hendes debutroman, Poppy Day, udkom i 2011 og strøg direkte ind som nummer 1 på bestsellerlisterne. Og sådan et bestseller-rush er næsten blevet en vane med hendes bøger: En perfekt datter har således ligger i toppen af Amazons bestsellerliste i mere end 130 dage i 2015. 

Og nu er Amanda Prowse så klar til at indtage Danmark og tage de danske læsere med storm. Glæd dig! 


En perfekt datter udkommer 1. februar 2016 på Flamingo.

  • Læs et uddrag af En perfekt datter her
  • Forudbestil En perfekt datter her


En mors historie udkommer 14. marts 2016 på Flamingo

  • Læs mere om En mors historie her
  • Forudbestil En mors historie her

 Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar