Det skal du læse i 2018!

Hvad skal jeg læse Kristin Callihan Lucy Vine Monica Murphy Nora Roberts

Er du også træt af nytårsforsæt, der handler om at spise mere salat eller træne ti gange om ugen? Hvad med et nytårsforsæt, der handler om at gøre dig selv glad? Må vi foreslå flere kærlighedsromaner? Vi giver her nogle fantastiske bud på, hvad du skal læse de første måneder af 2018.

Glæd dig til bøger med spændingsfyldte romancer, pinlige Tinderdates og uimodståelig highschoolkærlighed. Vi tør godt love, at 2018 bliver et fantastisk Flamingo-år!

Mordgåder og kærlighed i Whiskey Beach

Vi skyder 2018 i gang med en romantisk spændingsroman af den amerikanske bestsellerdronning Nora Roberts. Ligesom Nora Roberts’ øvrige bøger, er WHISKEY BEACH et veludført sammensurium af varme kærlighedsforhold og nervepirrende krimigåder.

Eli var en succesfuld forsvarsadvokat, før han blev anklaget for mordet på sin kone. Da han rejser til Bluff House på Whiskey Beach, et sted der har været hans families i generationer, drømmer han kun om få fred.

Men så møder han Abra – yogalærer, smykkedesigner og helt igennem livsnyder – der har taget sig af huset. I starten er hun et irritationsmoment, en distraktion, men hun nægter at lade Eli leve som eneboer.

Tiltrækningen mellem dem vokser til en kærlighed, ingen af dem kan modstå, men mordmistanken hænger stadig over Eli. Og da en privatdetektiv bliver myrdet, og nogen bryder ind i Bluff House, er han bange for at trække Abra med ind i det kaos, der er hans liv.

WHISKEY BEACH udkommer d. 23. januar.

 

 

Til dig, der elsker OFF CAMPUS serien

Var du vild med collegeuniverset i OFF CAMPUS-serien? Så kan du godt glæde dig! CHANCELØS er endnu en fritstående roman i GAME ON-serien af Kristen Callihan, som I var helt vilde med sidste år.

Footballspilleren Gray er en player. Han dater kvinder, men er ikke venner med dem. Det var indtil, han mødte Ivy.

Problemet er, at Ivy ikke dater sine venner – og slet ikke dem, der også er hendes fars klienter. Gray må derfor bruge alle sine tricks for at få at få Ivy til at give ham og kærligheden en chance. Og hendes bedste ven er hurtigt ved at blive den mest uimodståelige fyr, hun nogensinde har mødt …

CHANCELØS er en sprudlende og sexet collegeromance om den fine grænse mellem venskab og kærlighed. Sjove dialoger, sydende hed sex og lækre footballspillere. Helt ærligt… What’s not to like?

CHANCELØS udkommer d. 1. februar.

 

Bridget Jones for Tinder-generationen

Her er en bog, vi virkelig har glædet os til at præsentere: HOT MESS! En sprudlende og ærlig bog om datinglivet anno 2018.

Er du nogensinde dukket op til brunch søndag morgen, stadig med lugten af lørdag nat hængende i dit hår? Har du valgt din seng, Netflix og pizza i stedet for menneskelig kontakt? Eller været den, der kunne underholde dine venner med fortællinger om Tinderdates fra helvede?

Det har 29-årige Ellie Knight. Hendes liv er ikke blevet, helt som hun havde forestillet sig. Hun hader sit job, hendes venner har pludselig travlt med at blive gift og få børn og hendes roomies er rent ud sagt bizarre. Men hvem har egentlig styr på sit liv, når det kommer til alt?

HOT MESS er en livsbekræftende og latterfremkaldende roman om at overleve dates fra helvede, chefer fra ditto og det kvælende pres fra venner, familie og omverdenen om, at man ikke kan være lykkelig uden en bedre halvdel. Det er en bog om at finde sin egen vej gennem tilværelsens labyrint – og om, at det er helt okay ikke at have styr på sit liv!

HOT MESS udkommer d. 14. februar (lige i tide til at holde jer med selskab på Valentines Day).

 

 

Teenagekærlighed for alle aldre

17-årige Amandas verden blev vendt på hovedet, da hun fandt sin kæreste i seng med sin bedste veninde. Nu er skolen startet, og hun har fået nye venner, et nyt job og nye interesser. Alt er i balance. Men så kommer Jordan – Jordan, der er populær og sexet og siger, at han er forelsket i hende. Hun ved, at det vil gå galt, hvis hun lader sig selv falde for ham – men det er umuligt at modstå ham…

MERE END VENNER er highschoolromance, der får sommerfuglene i maven til at blafre hvad enten du er 18, 30 eller 45 år. Bogen er skrevet af New York Times-bestsellerforfatter, Monica Murphy, hvis bøger er udkommet på mere end ti sprog og har solgt over én million eksemplarer på verdensplan.

Bogen udkommer d. 26. februar. Psst… Historien om Amanda og Jordan fortsætter i efterfølgeren, FOR EVIGT, som udkommer allerede d. 2. marts 2018! Ældre indlæg Nyere indlæg


 • orzfevzevl on

  Det skal du læse i 2018! – Flamingo
  [url=http://www.gpwe85izyo370a7u51er102p83h3s61ps.org/]uorzfevzevl[/url]
  orzfevzevl http://www.gpwe85izyo370a7u51er102p83h3s61ps.org/
  aorzfevzevl

 • mmhfferwf on

  Det skal du læse i 2018! – Flamingo
  ammhfferwf
  mmhfferwf http://www.gaeo963xj0660953gh5raw8h2st8m8t9s.org/
  [url=http://www.gaeo963xj0660953gh5raw8h2st8m8t9s.org/]ummhfferwf[/url]

 • jnucyassfo on

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • teewqljxd on

  Det skal du læse i 2018! – Flamingo
  ateewqljxd
  teewqljxd http://www.g56j0a0jbh572653q059vdqz67s0pgtjs.org/
  [url=http://www.g56j0a0jbh572653q059vdqz67s0pgtjs.org/]uteewqljxd[/url]

 • nwnollgebl on

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?Skriv en kommentar