Efterårets kærlighedsudgivelser

Erin Watt Forslag til læsning Gail McHugh Kommende udgivelser Nora Roberts Romance

Efteråret er her. Det kan mærkes på vejret, men frygt ikke, for resten af året udgiver vi bøger, du kan varme dig på. Der er alt lige fra store kærlighedsdramaer og romantisk spænding til hede romancer, som vil få dig til at glemme alt om kolde, regnvåde efterårsdage. 

September

»Nogle gange bringer dårlige beslutninger os til de rigtige mennesker, Emily.«

Vi skød efteråret i gang med Gail McHughs KOLLISION, som er den første bog i en serie på to om Emily, der flytter til New York for at komme tættere på sin kæreste Dillon. Der møder hun den notoriske playboy Gavin, som hun ikke kan slå ud af hovedet, og da det går op for hende, at han er en del af Dillions venneflok, bliver tingene for alvor komplicerede. Bogen udkom d.  15/9.

»Du kan ikke vide alt. Somme tider må du bare tro. Somme tider må du bare føle.«

Vi udgiver også Nora Roberts' VIDNET, som passer perfekt til årstiden med varme kopper te, sofahygge og regn på ruden. Det er en gribende fortælling om en ung kvindes flugt fra fortiden og den nat, som forandrede hendes liv, og en mand, der vækker uventede følelser i hende. Bogen udkommer d. 27/9.

Oktober

"Vi er blevet skrevet til hinanden, og jeg ville ikke ændre en eneste linje af vores kærlighedsroman. Det gode, det dårlige, og alt det midtimellem. Det er vores.“

I oktober udgiver vi PULS, som er fortsættelsen til KOLLISION af Gail McHugh. Den vil give dig røde kinder og få dit hjerte til at banke hæmningsløst. En uforglemmelig afslutning på en rørende kærlighedshistorie, du ikke må gå glip af. Bogen udkommer d. 11/10.

"Hvis man lægger noget bag sig [...] stirrer det en i ryggen. Jeg vil
hellere have det foran mig, så jeg kan se, hvad vej det bevæger sig."

Vi slutter måneden af med endnu en udgivelse af Nora Roberts. BESAT er en romantisk spændingsroman om en kvinde, hvis fortid kun er et mareridt væk. I et forsøg på at lægge sin fars forbrydelser bag sig flytter hun til en idyllisk lille by, hvor ingen kender hende. Her møder hun den vedholdende Xander Keaton, der gerne vil være mere end venner, men tør hun åbne sit hjerte for ham? Bogen udkommer d. 23/10. 

November

»Dig. Kun dig. Det har altid været dig.«

Når oktober bliver til november, udgiver vi ASKEPRINSEN, den længe ventede fortsættelse af Royal-serien, som blev indledt med PAPIRPRINSESSEN. Reed Royal har alt – udseende, status og penge. Intet af det har rigtig betydet noget. Ikke før Ella Harper dukkede op. Men Reed har hemmeligheder, Ella ikke kender til. Og da Ella finder ham i en kompromitterende situation med hans fars ekskæreste, vil hun ikke længere have noget med ham at gøre. Hun siger, de kun vil ødelægge hinanden ... Og hun kan meget vel have ret. Bogen udkommer d. 27/11.

December

»Jeg er en Royal, baby. Jeg flygter ikke. Jeg kæmper.«

Vi har lyttet til jeres ønske om at få Royals-bøgerne udgivet hurtigere, og derfor slutter vi året af med et festfyrværkeri, når vi udgiver LØGNENES PALADS kort efter udgivelsen af ASKEPRINSEN. Et liv i luksus er ikke altid så glamourøst, som det lyder. Ella og Reed har kæmpet for deres kærlighed, og endnu en gang sættes den på prøve, da Reed bliver anklaget for mord. Kan Ella når at redde den mand hun elsker, før det er for sent? Bogen udkommer d. 4/12. Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar