Flamingo præsenterer: Erin Watt og The Royals

Flamingo er stolt af at kunne præsentere Erin Watt og serien THE ROYALS.

Erin Watt

En af FLAMINGOs helt store udgivelser i 2017 bliver THE ROYALS; en serie på indtil videre tre bøger, skrevet af Erin Watt.

 

Hvem er Erin Watt?

To absolutte forfatterstjerner danner tilsammen en ny, funklende stjerne i form af Erin Watt. Resultatet er serien The Royals, og første bog i serien, PAPIRPRINSESSEN, strøg på rekordtid til tops på New York Times prestigefyldte bestsellerliste i USA.

Den ene af forfatter i denne "superduo" kender vi endda særdeles godt her hos FLAMINGO. Det er nemlig ingen andre end Elle Kennedy. Og historien om Erin Watt tager endda også sit udgangspunkt i netop Kennedys Off-campus-serie, som de fleste FLAMINGO-læsere nok også kender ret godt.

Da Elle Kennedy var i gang med at skrive første bog i Off-campus-serien, AFTALT SPIL, tog hun kontakt til romance-forfatteren Jen Frederick, som hun på daværende tidspunkt mest kendte fra hendes bøger: Gridiron- og Woodlands-serierne.

Med Off-campus tog Kennedy en ny drejning i forfatterskabet, og i det valg søgte forfatteren efter råd og vejledning. Kennedy gav Frederick en tidlig version af AFTALT SPIL - og i samtalen og udviklingen af Kennedys nye serie spirrede ikke bare et venskab men også ideen om at skrive en bog sammen. 

Resultatet blev ikke bare én bog. Det blev til en serie. Og endda en serie der nu er en bragende international succes.  

Elle Kennedy
Elle Kennedy

 

 

 

Jen Frederick

 

Nu bringer FLAMINGO Elle Kennedy og Jen Fredericks alter ego, Erin Watt, til Danmark. I vinteren/foråret 2017 udkommer The Royals-serien i Danmark.

 

OM THE ROYALS og PAPIRPRINSESSEN:

Magtspil. Sex. Hævn. Og en guldindfattet high school-verden, hvor image og penge er alt, og alle har hemmeligheder. Cruel intentions møder Gossip girl i den besættende første del af trilogien om Ella Harper og den stenrige Royalfamilie.

I PAPIRPRINSESSEN møder vi Ella Harper: High school-studerende om dagen, stripper om natten. 

Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende.

Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt.

Men Reed Royal kryber langsomt ind under huden på hende. Enhver kan se, at han har hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Og at det er en dårlig ide at få følelser for en Royal, ved Ella godt. Selvfølgelig ved hun det…

__________________________________________


Se mere om THE ROYALS og Erin Watt her

Se flere bøger af Elle Kennedy her.

 Ældre indlæg Nyere indlæg


 • Sofie on

  Hej jeg er en pige på 15 dom et optaget er royal bøgerne hvornår kommer 4+5 kan næsten ikke vente

 • Heidi on

  Jeg vil ligesom de to overståede kommentar også gerne vide om bog 4 og 5 bliver oversat til dansk

 • Gitte on

  Hejsa. Jeg har hørt at der skulle være 5 bøger i Royal serien. Bliver bog 4 og 5 oversat til dansk og i så fælde, hvornår bliver de udgivet.
  Mvh Gitte

 • Sabine Louise Pedersen on

  Hej. Jeg vil høre om i udgiver bog 4+5 i Royal serien på dansk? :-) dbh Sabine


Skriv en kommentar