Gratis: Læs første del af "Havets hvisken" og "Vejen til Wildflower Hill" af Kimberley Freeman

Familie Gratis Hemmeligheder Kimberley Freeman Kærlighed Læseprøve Løgne Saga Smagsprøve

D. 8. september udgiver FLAMINGO hele to romaner af Kimberley Freeman.

Kimberley Freeman hedder i virkeligheden Kim Wilkins, men skriver sine kærlighedsromaner under pseudonym Hun tog navnet til minde om sin mormor og i et forsøg på at indfange ånden i de romaner, hun altid selv har elsket at læse. Hun er født i London og opvokset i Queensland, Australien. Hun bor i dag i Brisbane med sin familie, hvor hun også underviser på universitetet.

Få en gratis smagsprøve på begge romaner - Havets hvisken og Vejen til Wildflower Hill - herunder

Om Havets hvisken
Havets hvisken
er en tryllebindende familiesaga om skyld og forsoning, lidenskab og længsel. En forfærdelig tragedie har slået dybe skår i søstrene Libby og Juliets ellers så tætte forhold, men nu er tiden inde til at stå ansigt til ansigt med fortidens dæmoner. Glæd dig til en fængslende romance, hvor fortid og nutid flettes sammen.

Læs første del af Havets hvisken helt gratis lige her

 
Om Vejen til Wildflower Hill
Vejen til Wildflower Hill 
er en uimodståelig, romantisk slægtssaga om to kvinder på tværs af årtier, knyttet sammen af blodets bånd. Om forbudt lidenskab, familiehemmeligheder og kærlighedens forløsende kraft.

Glasgow 1929:
Da Beattie Blaxland som 19-årig bliver gravid uden for ægteskab, slår hendes familie hånden af hende, og hun flygter til Australien for at begynde forfra. Beattie får arbejde på en fårefarm og ved hjælp af viljestyrke og slid bliver livet lysere. Men en lidenskabelig kærlighedsaffære får dramatisk konsekvenser.

London i dag:
Balletdanseren Emma Blaxland står ved en skillevej i livet, efter en knæskade har sat en stopper for hendes karriere ved London Ballet.

Da hendes kæreste forlader hende, rejser hun hjem til sine forældre i Australien. Her opdager hun, at hun har arvet en gammel gård efter sin elskede mormor. Fortiden trænger sig på, da Emma begynder at rydde op i mormorens gemmer.

Læs første del af Vejen til Wildflower Hill helt gratis lige herÆldre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar