Har du også svært ved at holde varmen? Her er tre Flamingobøger, der kan gøre marts lidt lunere.

Barbara Taylor Bradford Forårsbøger Hvad skal jeg læse Samantha Young Tracy Buchanan

 

Drømmer du også om ferie og at kunne gå udenfor uden fem lag tøj? Mens vi venter på, at Danmark langsomt tør op igen, har vi fundet tre bøger, som er perfekte til at få varmen med.

Fortidens Hemmeligheder af Barbara Taylor Bradford

Fortidens Hemmeligheder

Fra toppen af Manhattans skyline, gennem det uroplagede Libyen, over bjergtoppene i Nice til de romantiske kanaler i Venedig følger vi den 30-årige fotograf Serena Stone.

Siden Serena som ung besluttede at følge i sin berømte fars ikoniske fodspor, har hun arbejdet som krigsfotograf, men da faren pludselig dør, tvinges hun til at sætte karrieren på pause.

Samtidig beder Serenas gudfar hende om en stor tjeneste: Hun skal rejse til Venedig for at pleje sin tidligere kæreste Zachary North. Han er vendt hjem fra krigen i Afghanistan med ar på krop og sjæl. De gamle følelser mellem dem vender tilbage og sammen beslutter Serena og Zachary sig for at grave sig ned i farens enorme fotoarv. Blandt de mange billeder støder de på en ukendt samling fotos fra Venedig. Og det fund kommer til at vende op og ned på alt, hvad Serena hidtil har vidst om sin far…


Fortidens Hemmeligheder
luner på flere måder. Ud over at vi rejser med Serena rundt i verden, så er historien spækket med lidenskabelig kærlighed. Barbara Taylor Bradford har arbejdet som journalist og haft en passion for at rejse, udforske og fortælle. Det kan mærkes ned i hvert enkelt ord af romanen, og nogle gange er det næsten som at stå i Venedig og mærke solen i ansigtet. Det er svært ikke at blive revet med af stemningen og de følelser, som langsomt dukker op til overfladen, i takt med at forældrenes fortid bliver afsløret. Historien er noget for alle, der elsker hemmeligheder og har mod på at løse kryptiske mysterier. Bogen fanger præcist varmen fra det solbeskinnede Italien og den gnist, der bliver tændt mellem to gamle flammer.

Der findes få forfattere så spektakulære som Barbara Taylor Bradford til at holde læseren på tæerne. Hun er en af de bedste i verden til at spinde gribende fortællinger” – The Guardian

Læs mere om, hvor du kan finde Fortidens Hemmeligheder her.

Jamaica Lane af Samantha Young

 

Selvom historien er sat i det knapt så solrige, men dog idylliske Skotland, er der skruet godt op for varmen i den tredje, selvstændige, sexede roman i Samantha Youngs Dublin Street-serie.

Denne gang følger vi den 26-årige Olivia Holloway, der er både udadvendt og selvsikker – bare ikke, når det kommer til fyre. Og da hun har forelsket sig i den sexede Benjamin, er det mildest talt ubelejligt, at hendes tunge slår knuder, hver gang hun er i nærheden af ham. Olivia beslutter sig for at tage sagen i egen hånd.

Nate er en player til fingerspidserne, men også Olivias bedste ven, så han indvilliger i at oplære hende i kunsten at flirte og forføre.

Men i takt med at undervisningen skrider frem og bevæger sig længere ind i soveværelset, bliver Olivia mere og mere usikker på, om det er Benjamin, hun vil have – eller om det virkeligheden er Nate.


Jamaica Lane
er den type bog, der kan få selv de mest seriøse mennesker til at grine. Historien er fyldt med humor, hed sex og spirende følelser. Samantha Young er blevet kaldt Skotlands svar på E. L. James og det er bestemt ikke ufortjent. Hendes karakterer bliver levende, og det er umuligt ikke at grine sig varm med Olivia og Nate eller føle intensiteten vokse mellem dem. Jamaica Lane hører til under genren New Adult, som ikke er bange for at behandle følsomme emner som sex, kærlighed og fortidens spøgelser. Så hvis man ikke er sky for hotte sexscener og komplicerede følelser, så er historien perfekt til at holde varmen i en kold tid.

Hvis du stadig er nysgerrig, kan du her læse den fantastiske anmeldelse, bogen har fået.

Læs mere om, hvor du kan finde Jamaica Lane her.

Min Søsters Hemmelighed af Tracy Buchanan

 

Min søsters hemmelighed er en bog om en kvindes rejse rundt i verden og familiens historie for at finde frem til sandheden om en fortid, hun ikke kan genkende. Det er en medrivende familiesaga fyldt med hemmeligheder, løgne, romantik og spænding.

Dykkeren Willows minder om sine forældre er fulde af sommer, sol, kærlighed og latter. Men en dag modtager hun en mystisk invitation til en fotoudstilling, som afslører en hemmelighed, der har været dybt begravet, siden hendes forældres tragiske død mange år tidligere.

Willow er tvunget til at sætte spørgsmålstegn ved alt det, hun troede, hun vidste om sin familie og hvis hun vil kende sandheden, må hun jagte den selv.

I sin søgen efter svar rejser Willow rundt i verden og dykker længere og længere ned i sin families fortrængte fortid.


Advarsel: Min Søsters Hemmelighed er ikke til at slippe, før den sidste side er vendt. Tracy Buchanan har altid elsket at skrive, og hendes erfaringer fra arbejdet som journalist kan læses i den snedige måde, hun placerer små detaljer og spor, så hver side tæller. Langsomt bliver mere og mere afsløret og lige som man tror, alt er sagt, så dukker der flere overraskelser op og nye spor med nye muligheder. Historien er krydret med smukke omgivelser og en masse romantik, så bogen er perfekt til at lade sig synke ned i en spændende historie og drømme sig væk til varme sandstrande, mens man løser familiemysterier.

Lyder den for god til at undvære? Så læs mere om, hvor du kan finde Min Søsters Hemmelighed her.

 Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar