Ikke kun lutter forførelse og kærlighed: Anmeldelse af "Dublin Street" af Samantha Young

Anmeldelse Drama dublin street Kærlighed Samantha Young Serie

Af Sanne Breth Klausen

Jeg havde rigtig glædet mig til at dykke ned i kategorien ”Bøger der forfører”, på samme måde som jeg nyder at blive underholdt af en god chick-flick. En feel-good, sjov romantisk komedie der får én til at skraldgrine over ”Aj nej nej”-uheldigheder og blive varm om hjertet af romantiske scener.
 
Men allerede et par sider inde, ender jeg med at sidde og græde ned i frokosten, da jeg opdager at det ikke kun er lutter forførelse og kærlighed.

Huha en barsk start på bogen…Eller måske er det bare mig der er let til tårer, med mit empatiske væsen.

Overrasket over den pludselige drejning og min egen reaktion, læser jeg forfærdet videre, og allerede her har Samantha Young fanget mig. Men det er jeg stadig lykkelig uvidende om, og jeg føler mig endnu ikke overbevist, da jeg hurtigt genkender den klassiske ”Fifty Shades of Grey” -karakter: flot, rig fyr får hvad han vil have, og han udser sig tilfældigvis vores selvstændige hovedperson, og hun er IKKE ubetinget med på legen. 

Men trods det velkendte set-up der umiddelbart kunne få mig til at ligge bogen fra mig, kan Samantha alligevel noget der gør, at man simpelthen ikke kan lade være med at falde for det persongalleri hun inviterer os med ind i. Det bliver familiært, og det er en varm familie, med up’s and down’s, som man gerne vil kende mere til.

Før jeg vidste af det, var jeg langt over halvvejs igennem bogen og jeg ønskede ikke at skulle forlade den frække Braden, den destruktive Jocelyn, den elskværdige Ellie eller noget fra den verden overhovedet. 


En kærlig og rørende historie om at flygte, fordi alt andet synes at gøre for ondt. Om at turde lukke nogen ind i sit hjerte, om konsekvenserne heraf og om at være sårbar – og det direkte modsatte. Om hvordan frygt bor i os, om personlige tragedier der definerer os, om stærke bånd der kan opstå eller forgå, og hvad ordet familie egentlig betyder og hvad det kan være.

______________________

Få en gratis smagsprøve på Dublin Street af Samantha Young her.

Læs mere om Dublin Street her.Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar