Kærlighed i juni - bognyheder fra Flamingo

De la Grip Elle Kennedy Erin Watt Feriebøger Ferielæsning Hvad skal jeg læse Kommende bøger Kommende udgivelser off-campus serier Simona Ahrnstedt Smagsprøve Smukke bøger Sommerbøger Sommerferie Sommerlæsning Stockholm Summer read The Royals Vovestykket

Med sommeren og lyset kommer også de gode bøger. I juni måned kan du glæde dig til to af vores helt store udgivelser i 2017: Den ene bog afslutter en serie, og den anden bogen starter en helt ny.

Værsgo: 

Den 7. juni udkommer tredje bog i Simona Ahrnstedts romance-trilogi, VOVESTYKKET. Og der er lagt op til et brag af en afslutning, tør vi godt love. 

Du kan læse mere om bogen her og du kan også få en gratis smagsprøve på romanen her.

Vovestykket af Simona Ahrnstedt

 

Den 20. juni udkommer PAPIRPRINSESSEN af Erin Watt, første del i serien THE ROYALS. Cruel Intentions møder Gossip Girl i denne besættende første del af serien om Ella Harper og den stenrige Royal-familie. 

 

Papirprinsessen af Erin Watt


Bag navnet Erin Watt står Elle Kennedy og Jen Frederick, der begge har skrevet en lang række bøger i genrerne romance, erotica og New Adult. Elle Kennedy er tidligere på dansk udkommet med den populære Off Campus-serie, og hvis du kunne lide den serie, vil du elske Erin Watt og The Royals! 

Læs mere om Erin Watt og serien om Royals-familien her. Du kan også få en gratis smagsprøve på første del af PAPIRPRINSESSEN her.


Vil du se hvilke bøger Flamingo udgiver i de kommende måneder, kan du få et overblik lige her:

Kommende udgivelser fra Flamingo.Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar