Nora Roberts høster gode anmeldelser

Nu kommer der endnu en positiv anmeldelse af Nora Roberts' Løgneren denne gang fra Cilles Læsesal. Nora er en dygtig forfatter med et kæmpe talent for at skabe spænding og levende karakterer. Læs selv her:

Boganmeldelse // Løgneren // Nora Roberts

Forfatter: Nora Roberts        
Originaltitel: The Liar            
Antal sider
: 493
Antal stjerner: 4 ud af 5
Sprog: Dansk
Sponsoreret indlæg

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Flamingo

 Shelby Foxworth er i chok. Hun har mistet sin mand i en drukneulykke, og nu går sandheden langsomt op for hende. Richard Foxworth var ikke den mand, han gav sig ud for. Han var en kold og kynisk svindler, der bedrog Shelby med andre kvinder og efterlod hende i et økonomisk kaos. I Richards hemmelige bankboks finder hun flere dystre hemmeligheder, og Shelby beslutter sig for at forlade Philadelphias eksklusive forstad og rejse med sin lille datter hjem til familien i Tennessee.

I trygge og velkendte rammer kommer Shelby til hægterne, og hun møder tilmed en ny mand. Men Richards hemmeligheder spreder stadig ringe i vandet. Og ingen kan vide sig sikre …

Nora Roberts er en verdenskendt forfatter, og jeg har også lagt mærke til, at mange forlag har udgivet hendes bøger. Jeg har hørt meget godt om hende, men jeg har bare aldrig selv fået læst en bog af hende. Da Flamingo annoncerede, at de udgav en ny bog af hende, tog jeg springet og besluttede, at den her bog ville jeg læse, og den lød også lige som noget for mig.

Nora Roberts’ sprog er helt enormt fascinerende. Hun har en skrivestil, som jeg aldrig har set mage til, og som gjorde bogen det mere interessant og spændende at læse. Selvom bogen foregår omkring 2015, følte jeg hele tiden, at jeg blev ført tilbage i tiden, så jeg blev forbløffet, når de sad med bærbare og mobiltelefoner. Det var virkelig underholdende at have den fornemmelse, når bogen egentlig foregår i min egen tid. Jeg tror også, at det har noget at gøre med den hjemby, som Shelby flytter tilbage til, der bare skaber en helt unik stemning. Jeg havde intet imod det, mens jeg læste. Jeg vænnede mig hurtigt til det, og elskede bare hendes anderledes måde at skrive på.

Plottet er bare SÅ gennemført! Roberts formår at holde den spændende hele vejen igennem de knap 500 sider. Lige så snart man tror, at der er ro på, sker der noget nyt i Shelbys liv, og man ved bare aldrig, hvad der kommer til at ske næste gang. Man bliver lige så nervøs og bange som Shelby, og sidder og analyserer hver en person, hver en ting der kommer ind i hendes liv. Hun vender tilbage til sin hjemby, en sydstatsby, og den by skaber bare en helt speciel og perfekt stemning til bogen. Med bogens unikke sprog og unikke stemning bliver man lynhurtigt suget ind i dens univers. Selvom det var en helt normal by og en hel normal verden, følte jeg stadigvæk, at jeg oplevede noget helt særligt med den her bog – Nora Roberts får skabt sin helt egen fascinerende verden i denne bog på trods af, at det foregår i en helt normal by med helt almindelige mennesker. Den var overhoved ikke som nogen anden bog, jeg har læst. ”Løgneren” er den mest unikke læseoplevelse, jeg har haft indtil videre. Nora Roberts har et kæmpe talent, og ”Løgneren” er bestemt ikke den sidste bog, jeg kommer til at læse af hende!  Jeg er blevet afhængig af hendes vidunderlige måde at skrive på og hendes måde at skabe byen og omgivelserne omkring sine karakterer!

Personerne er skønne, og jeg forelskede mig virkelig meget i de fleste af dem. Der er også nogle virkelig lede personer, men de er bare så gennemførte, at man hader dem lige så meget, som de andre i bogen! Men der er bare så mange fantastiske personer i denne bog, at de lede af dem blegner ved siden af. De har bare et helt vidunderligt forhold til hinanden, og det er bare virkelig dejligt at opleve dette, mens man læser. Man føler det enormt stærke bånd, der er mellem de forskellige mennesker i den lille sydstatsby, og man knytter sig bare vidunderligt hurtigt og meget til dem alle sammen. Åh jeg ville ønske, jeg kunne fortælle om alle karaktererne, men der er bare så mange fantastiske, at denne her anmeldelse ville blive aaaaalt for lang. Men hovedpersonen Shelby, hendes datter Callie og tømreren Griff er bare nogle af mine favoritter. Især Callie er bare en vidunderlig lille charmetrold, der bare smeltede mit hjerte igen og igen med sin barnlige uskyldighed og selvsikkerhed.  Men Shelby og Griff varmer mit hjerte og rører mig flere gange igennem romanen. Personerne er også dejligt virkelighedstro – jeg synes, at de reagerer enormt fornuftigt og passende i forhold til de ting, der sker, og det var virkelig dejligt, at forfatteren ikke har overdrevet for at forsøge at skabe lidt spænding. For mig er det vigtigere, at karaktererne er så virkelighedstro som muligt, og det er de her. Det var en sand fornøjelse at læse den her roman. ”Løgneren” er skrevet i 3. person, og i dette tilfælde føler jeg lidt, at der bliver skabt en lille smule afstand mellem læser og personerne i bogen på grund af dette. Det er ikke meget – det er næsten ubetydeligt, men jeg føler alligevel, at jeg godt kunne være kommet endnu tættere på dem og være knyttet endnu tættere til dem, end jeg var. Men som sagt, er det næsten ubetydeligt, og man lægger stort set ikke mærke til det. Der er så mange fantastiske personer, der rørte mig dybt.

Nora Roberts skaber i ”Løgneren” en unik og fascinerende verden mit i alt det hverdagslige

”Løgneren” får 4 ud af 5  stjerner

 

 Ældre indlæg Nyere indlæg


 • ubulepasa on
  Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin efr.jaww.flamingobooks.dk.trh.fj http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 • atijiarohix on

  ] Amoxicillin 500mg jwu.ttvv.flamingobooks.dk.rlk.ae http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • aiqaikemuis on
  Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg Capsules dzz.mmxn.flamingobooks.dk.rox.zw http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 • efoealoelidu on
  500 Mg Dosage[/url] Buy Amoxicillin Online jzx.samz.flamingobooks.dk.yyu.fv http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
 • xdwiqodahl on

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Skriv en kommentar