Nu er der kun en uge igen!

Elle Kennedy Kommende bøger off-campus

Nu er der kun en uge til, at Kamp til Stregen den fjerde (og sidste) bog i Off-Campus-serien udkommer, og vi kan godt garantere: Den er værd at vente på!

Det er snart halvandet år siden, at Flamingo udgav de to første bøger Aftalt Spil og Lagt på Is i Off-Campus serien. Hvis du slugte bøgerne dengang lige så hurtigt som os, så er det nu, de skal genlæses. Det, der gør Off-Campus serien så fantastisk, er Elle Kennedys fantastiske evne til at lade os komme helt ind på livet af personerne og ikke mindst deres følelser.

Vi får del i de forskellige karaktereres forbindelser gennem flere synsvinkler: At se Allie gennem Deans øjne i Dømt Ude er langt fra det samme, som at se hende gennem hendes bedste veninde Hannahs. Ligesom i den populære, norske TV-serie SKAM lærer vi både om og med karaktererne samtidigt. Selvom Grace og Logans historie er fortalt, så er den langt fra slut. Vi bliver ved med at følge dem gennem de andre historier og på den måde, udvikler de sig og bliver levende. Det er nærmest umuligt ikke at skutte sig med Hannah, der altid fryser (specielt her i marts!) eller grine med Dean, når han helt uforvarende trækker en dildo op af Allies sengebord.

I Kamp til Stregen er to nye spillere klar til at komme på banen. Vi har mødt dem, men nu skal vi virkelig lære dem at kende. John Tucker og Sabrina James sætter rammen for den sidste fortælling fra Briar Campus og d. 15. marts fløjtes kampen i gang.Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar