Nu kommer bøgerne...

Barbara Taylor Bradford Elle Kennedy Forårsbøger Inspirationsliste Kommende bøger Samantha Young

Før jul lovede vi dig, at vi i 2017 ville give dig de bedste bøger. Med få skridt inde i 2017 kan vi nu løfte lidt mere af sløret for, hvad der kommer til at ske på FLAMINGO-fronten i forhold til nye og kommende forårsudgivelser. 


Efter en lidt stille januar (det trængte vi til!) slog vi hul på årets udgivelser i februar. Vi udgav JAMAICA LANE i Samantha Youngs Dublin Street-serie, som ser ud til at få flere og flere fans (tak for det!). Og heldigvis ser det også ud som om Samantha Young bare bliver bedre og bedre, som hun får skrevet sig frem i serien. Flere læsere har nemlig meldt tilbage til os, at Young, med JAMAICA LANE, simpelthen har overgået sig selv: Det er den bedste i serien indtil videre!

Jamaica Lane


Er du blevet nysgerrig på Dublin Street-serien og Jamaica Lane? Så hop herover, hvor du får en gratis smagsprøve på bogen.


Der var 1, der var 2 – og snart var der 3
Februar bragte også hele to udgivelser fra Barbara Taylor Bradford:

Fortidens hemmeligheder er en bog for dig, der er vild med bøger af Kimberley Freeman, Kate Morton, Lucinda Riley og Nora Roberts. Kort sagt: historier brygget på spænding, kærlighed og familiehemmeligheder. Og det har Fortidens hemmeligheder i store doser.

Vi kommer på fascinerende rejse, der går lige fra New Yorks skyline, til det krigshærgede Libyen, fra bjergene over Nice til kanalerne i Venedig. Velkommen til endnu en pageturner fra Barbara Taylor Bradford!

Fortidens hemmeligheder

Få en gratis smagsprøveFortidens hemmeligheder her - og læs mere om bogen her

 

Troskabens bånd er første bog i Barbara Taylor Bradfords Cavendon Hall-serie. Cavendon Hall-serien dækker 32 år i Ingham og Swann-familierne liv,  de to aristokratiske familier der bor på Cavendon Hall, et kæmpe stort og prægtigt gods i Nordengland. Troskabens bånd begynder i året 1913, og den sidste bog slutter i 1945. I løbet af de år følger vi opture og nedture hos de to familier, og vi ser hvordan de alle bliver hårdt mærket af den krig, der hele tiden ligger som en truende baggrund i historien. 

Tråskabens bånd

Cavendon Hall-serien er en storslået og mesterlig kærlighedssaga fyldt med drama, stærke kvinder og romantik. 

27. marts udgiver vi Cavendons døtre, som er den anden bog i serien om Cavendon

Cavendons døtre

Vi er nået til juli 1926. Jarlen af Cavendon har kaldt Ingham og Swann-familierne sammen på Cavendon Hall. Glæder og sorger åbenbarer sig, og en gammel fjende træder ud af fortidens skygge og sætter den ellers så trofaste tjenestestabs loyalitet på en uventet hård prøve.

Første Verdenskrig har bragt godset på randen af ruin, og nu afhænger fremtiden af Cavendon Halls unge døtre. Vil det lykkes de fire meget forskellige kvinder at bringe godset på fode igen og ind i et nyt årti?

Selvom bogen først udkommer den 27. marts, kan du her få en gratis smagsprøve på Cavendons døtre. Læs mere om bogen her.

 

Den sidste bid Off Campus?
Du har selvfølgelig allerede sat et stort rødt hjerte i din kalender den 15. marts, ik? Det er jo nemlig der vi udgiver – måske – allersidste Off Campus-bog.

Kamp til stregen er Elle Kennedys fjerde bog i serien. Du kan godt begyndt at glæde dig.

Kamp til stregen

Kan du ikke holde ventetiden ud, så kan du trøstelæse de første kapitler af bogen her eller du kan forudbestille bogen her

God læselyst! 

 Ældre indlæg Nyere indlæg


 • afixeelo on

  ] Xacora kwk.poar.flamingobooks.dk.ilp.ts http://slkjfdf.net/

 • aropakemes on

  ] Utaquarkv sid.wslc.flamingobooks.dk.ccr.km http://slkjfdf.net/

 • ojusova on

  ] Udocib haz.njhy.flamingobooks.dk.mrx.uu http://slkjfdf.net/

 • azapodemome on

  ] Ibebre kxy.lfmm.flamingobooks.dk.wtv.rh http://slkjfdf.net/

 • soapife on

  ] Osaqiakom kvg.qejm.flamingobooks.dk.any.ad http://slkjfdf.net/Skriv en kommentar