Gratis: Læs første del af LØFTET af Simona Ahrnstedt

Arvingen De la Grip Gratis Kommende bøger Læseprøve Løftet Romance Simona Ahnstedt Simona Ahrnstedt Smagprøve Stockholm Sverige

LØFTET er anden del i Simona Ahrnstedts romantiske serie om De la Grip-familien. En medrivende kærlighedsroman om stærke kvinder, lidenskab og dybe hemmeligheder.


ARVINGEN - første bog i serien om De la Grip-dynastiet - fik en virkelig flot modtagelse, og derfor har vi også glædet os til at præsentere fortsættelsen. LØFTET udkommer den 25. august, men allerede nu giver vi dig et glimt af romanen, hvor du her kan læse første del af bogen, helt gratis. 

Simona Ahrnstedt
(photo credit: Anna-Lena Ahlström)

Simona Ahnrstedt kan bare det der med at sætte en scene, at skabe et rum fuld af stemning, intriger, drama. Hør nu bare her hvordan åbningen til LØFTET lyder:

"Da Alexander De la Grip vågnede, vidste han ikke rigtig, hvor han befandt sig. Efter lyset at dømme var det morgen, men hvilket land han var i, eller hvilken by, eller hvem han havde tilbragt natten med, virkede alt sammen lidt sløret.
Det var på den anden side ikke helt usædvanligt. 
Han gjorde hurtigt status over sin tilstand. Nøgen. I en fremmed seng. Tømmermandsramt, men ikke alt for slemt. Han rakte en hånd ud og famlede efter sin telefon. Klokken var ikke mere end otte, så han, men han var lysvågen. Det var fordelen ved at drikke og feste så regelmæssigt: Man oparbejdede en høj tolerancetærskel og var relativt frisk dagen derpå. Selv om han nu, hvor hukommelsen begyndte at vende tilbage, huskede både champagne, drinks og kvinder fra de forskellige natklubber, han havde besøgt, inden han åbenbart havnede her."
Hvis du allerede nu har fået smag for at læse mere, kan du få fortsættelsen og en gratis smagsprøve på LØFTET lige her. Du får de første 10% af romanen. Resten løfter vi sløret for den 25. august, hvor hele romanen udkommer. 

Du kan også forudbestille og være sikker på at få LØFTET på udgivelsesdagen. Du forudbestiller lige her. 


Ældre indlæg Nyere indlæg


  • Ja Larsen on

    Hvornår kan man forvente 3afsnit af serien udsendt i DK ??
    Den er jo klar i Sverige

    Mvh jørn steen larsen


Skriv en kommentar