Hvad nu hvis alt det, du har baseret dit liv på, viser sig at være en løgn?

Amazon Drama Familiehemmeligheder Hemmeligheder Kate Morton Kimberley Freeman Kommende bøger Kærlighed Lucinda Riley Løgne Tracy Buchanan

Det pirrende og skræmmende spørgsmål er udgangspunktet for Tracy Buchanans fængslende og romantiske familiesaga, som FLAMINGO udgiver i starten af oktober 2016.

 


Min søsters hemmelighed slår ned i en stor familiehemmelighed: En forfærdelig tragedie har slået skår i søstrene Charity og Hopes tætte forhold, og da Charity og hendes mand omkommer i et skibsforlis begraves dybe hemmeligheder og gammel skyld tilsyneladende for altid. 

Charitys datter, Willow, vokser op hos Hope, og Willows minder om forældrene er fulde af sol og sommer, kærlighed og latter. 
Men en dag modtager Willow en invitation fra den mystiske fotograf Niall Lane. Hvem er Niall? Og hvorfor har han opkaldt sin fotoudstilling efter Charity, Willows afdøde mor? Willow hvirvles ind i et spind af familiehemmeligheder og løgne, og da Hope nægter at tale om Charitys død, beslutter Willow på egen hånd at kaste lys over familiens tragiske historie. 

Fortid og nutid flettes sammen i Min søsters hemmelighed. En tryllebindende familiesaga fuld af romantik, hjertesorger, familiehemmeligheder og fængslende spænding. Romanen er til alle læsere af Lucinda Riley, Kate Morton og Kimberley Freeman

Tracy Buchanan


Min søsters hemmelighed
er en AMAZON #1 bestseller - og den solgte på et tidspunkt så mange eksemplarer, at Tracy Buchanan begejstret udbrød at det her måtte være bøgernes Usain Bolt! Det var en af Amazons bedst sælgende titler i 2015. 

Læserne siger:

"En tempofyldt læseoplevelse om tre søstres stærke bånd ... en perfekt bog til ferien!" - Daily Mail

"Jeg elskede denne bog" - læser, Goodreads

"En roman fyldt med familiedrama, kærlighed, mod og tilgivelse, dykkereventyr, passion, romantik og hemmeligheder" - læser, Goodreads

OM BOGEN: 
Min søsters hemmelighed udkommer 13. oktober 2016.
Du kan læse mere om Min søsters hemmelighed af Tracy Buchanan her.

Min søsters hemmelighed

 Ældre indlæg Nyere indlæg


Skriv en kommentar