Se alle anmeldelser af London Road (Dublin Street 1) af Samantha Young

Anmeldelser Dublin Street London Road Samantha Young

Der er ingen tvivl om at Samantha Young med London Road har fået tag i danske læsere med hang til kærlighedshistorier - og de fleste er enige om at forfatteren med denne bog rent faktisk løfter niveuet fra Dublin Street.  

Nedenfor finder du et udpluk af anmeldelser af London Road

 


Anmeldelser af London Road

Krummes Krummelurer: "Samantha Young kan bare et eller andet. Hun skriver simpelthen så fantastiske bøger, som man ikke kan lægge fra sig, når man er begyndt." (5/5)

Ajnat.dk: "Denne er faktisk bedre end den første..." (4/5)

Sanne Bogorm: "Jeg kan ikke anbefale historien nok" (5/5)

Ruskjærs bøger: "Denne bog er en del af en serie, hvor Dublinstreet er den forrige, Braden og Joss som er hovedperson i første bog er også med i denne serie, ligesom hovedpersonerne i de næste bøger også optræder i denne bog, det synes jeg er fantastisk, og jeg glæder mig til at læse de andres historier også.

De unges ord: "Jeg var ret vild med ’Dublin street’, men det var intet i forhold til, hvor meget jeg blev vild med ’London road’. Den slog mig næsten omkuld, og jeg nægtede at ligge mig til at sove, før jeg havde læst den færdig." (6/6)

Benedikte, Plusbog.dk: "Wow! Den er endnu bedre end forgængeren. Jeg er vild med den måde, Samantha Young beskriver på. Alt er skildret, så man får gåsehud, smiler eller kniber en tåre. Der undslap en del tårer i denne, vil jeg sige. Jeg er vild med kærligheden, sommerfuglene, sorgerne og udfordringerne. Personerne er fantastiske og sproget hele vejen igennem får bare én til at vende side efter side." (5/5)

Mofibo, brugeranmeldelse: "Fantastisk god bog" (5/5)

Læs mere om London Road af Samantha Young, hvor du også kan få en gratis smagsprøve på bogen.Ældre indlæg Nyere indlæg


  • Benedikte on

    Min længere anmeldelse af bogen kan i øvrigt læses her: http://hendejensen.dk/2016/05/23/london-road-samantha-young/


Skriv en kommentar